Informasjon om smittesituasjonen som krever rask tilbakemelding

Frøya Næringsforum samarbeider nå med kommunens helse og næringsavd ifb med å få ut viktig informasjon om korona situasjonen. Denne vil endre seg raskt framover og nye oppdateringer vil komme.

Som næringsforening ønsker vi så langt vi kan å være en støtte  til dere som driver næring. Spesielt dere som er små og kanskje ikke har apparatet så rigget som man skulle ønske til en slik situasjon. Ikke vær redd for å bruke oss!!

Ta kontakt dersom dere har spørsmål eller utfordringer lokalt som kan være greit å diskutere.

Våre tanker går til alle som opplever en meget utfordrende situasjon akkurat nå . Dette er krevende for alle, men med skjerpede tiltak har vi et håp om å begrense omfanget kraftig.

Her kommer ny informasjon som krever tilbakemelding til kommuneoverlege Ingrid Kristiansen, så snart som mulig.

 

På bakgrunn av at kommunelegen i Frøya 16.mars vedtok hastevedtak på følgende

 

https://www.froya.kommune.no/aktuelt/forskrift-om-forebygging-av-koronasmitte-i-forbindelse-med-visse-private-sammenkomster-og-ansvar-for-arbeidsgivere-froya-kommune.7716.aspx

og

https://www.froya.kommune.no/aktuelt/vedtak-fra-kommuneoverlegen-froya-kommune-16-03-2020.7717.aspx

 

ber vi om at deres bedrift redegjør generelt for ROS analyse for din bedrift, og spesielt for punkt som angår karantenebestemmelser og pendling. Noen bedrifter har allerede oversendt sine generelle ROS vedr. korona, de trenger ikke å sende på nytt.

 

Ved behov for å søke dispensasjon fra gjeldende karanteneregler, skrives søknad på mail til ingrid.kristiansen@froya.kommune.no. Det minnes om at det i vurderingen av dispensasjon i første rekke vil vurderes om virksomheten defineres innenfor regjeringens definisjon av samfunnskritiske tjenester.

 

Frist for innsending av ROS, redegjørelse settes til 17.03 kl 1600.